en

OLIVER TWIST – Christmas Story: Un Espectacle Familiar en Català al Teatre Cúpula Arenas

Coco Comin presenta una adaptació captivadora del clàssic de Dickens amb cançons en directe i un repartiment excepcional

Aquest Nadal, el Teatre Cúpula Arenas Barcelona acollirà l’apassionant espectacle familiar “OLIVER TWIST – Christmas Story”. Coco Comin, creador, director i coreògraf de l’obra, ha adaptat amb encant la immortal novel·la de Charles Dickens, oferint una experiència teatral única que captura l’essència de la història original.

L’espectacle, que es representarà del 6 de desembre al 7 de gener, transportarà l’audiència a la Londres victoriana, seguint les peripècies d’Oliver, un orfenet amb un destí extraordinari. Amb 11 actors sobre l’escenari, l’obra combina actuació, dansa i cants en directe, oferint un espectacle dinàmic i emocionant per a tota la família.

L’adaptació de Coco Comin destaca els temes socials de l’època, com la diferència de classes i el treball infantil, amb una dosi d’humor i moments de positivisme. Els joves actors, entre 10 i 15 anys, mostren les seves habilitats en interpretació, dansa i cant, creant una experiència teatral única.

Les entrades d’OLIVER TWIST es poden adquirir a: https://teatrecupulaarenas.com/producto/oliver-twist-christmas-story/

Pánico en la Sala 332

Forever Joves T-14 P-12