en ,

PAU RIBA ACOMPANYAT DE LA SINGULAR ORQUESTRA FIRELUCHE PRESENTARAN EL SEU NOU DISC SEGONA FLORADA A

El concert serà el 9 d’abril a l’Auditori de Girona i les entrades es posen a la venda avui divendres a les 10h del matí

Pau Riba acompanyat de la peculiar formació gironina d’instruments de joguina Orchestra Fireluche presentaran en directe el 9 d’abril a l’Auditori de Girona el disc Segona florada, la continuació del disc Ataràxia que van publicar també plegats l’any 2019. Un espectacle que contindrà cançons noves combinades amb versions del cançoner de Pau Riba, de Grup de Folk i del poeta i dramaturg manacorí Toni Gomila.

Pau Riba, nascut a Palma de Mallorca l’any 1948, és un dels referents més destacables de la cultura catalana de les últimes dècades. Figura de la contracultura, músic, escriptor, poeta i performer, la seva obra, sobretot la dels anys 60 i 70, destaca per transgressora i iconoclasta. Discos com Diòptria I i Diòptria II o cançons com “Noia de porcellana” o “L’home estàtic” són referents eterns del cançoner català.

Després d’obres més recents com Cosmossoma amb Pastora, Mosques de colors amb Pascal Comelade o Virus laics, l’any 2019 Riba va publicar Ataràxia amb la única i singular Orchestra Fireluche. Aquest 2022 Pau Riba i l’Orchestra Fireluche han publicat Segona florada, la ontinuació de l’Ataràxia, que presentaran en directe a l’Auditori de Girona.

Pau Riba i l’Orchestra Fireluche s’uneixen a l’edició del 10 aniversari de l’Strenes que ja ha avançat alguns dels concerts de presentació, com Jorge Drexler, DorianGinestàMacacoSuuLágrimas de SangreEls Catarres o el retorn de Delafé y Las Flores Azules. I Els Pets i Sergio Dalma ja han exhaurit les entrades.

HABLA DE MÍ EN PRESENTE PUBLICA EL SEU PRIMER DISC VIVIR MÁS

El Festival Jardins Terramar anuncia el cartell de la 5a edició del 28 de juliol al 13 d’agost