en ,

Pep Plaza: De l’imitació a la autenticitat en ‘El Substitut’ al Teatre Borràs de Barcelona

La Comèdia Reveladora que Ens Fa Preguntar: ¿Ser o no Ser un ‘Substitut’?

El món de l’espectacle i la comèdia està a punt de rebre una bafarada d’aire fresc amb l’proper estrena de “El Substitut,” un espectacle teatral que promet portar els espectadors en un emocionant viatge de rialles i reflexió. Sota la direcció de Pere Anglas i produït per Guerrilla Produccions i Pep Plaza, aquest espectacle s’estrenarà el 26 d’octubre al prestigiós Teatre Borràs de Barcelona.

A “El Substitut,” Pep Plaza, conegut humorista i actor, assumeix el paper principal com “El Substitut.” Al llarg de la seva vida, Plaza ha estat el mestre de les imitacions, emulant esportistes, polítics, periodistes i cantants en teatres, ràdios i televisions. No obstant això, també ha estat requerit en l’àmbit privat per substituir a aquestes personalitats en esdeveniments mediàtics o personals. Però ara, Pep Plaza ha decidit donar un gir a la seva carrera i deixar de ser una figura secundària a la seva pròpia vida. Vol ser reconegut pel seu talent com a humorista i actor.

La trama planteja preguntes intrigants: ¿Serà capaç de dir que no al president del Govern quan li demani que el reemplaciï en el proper viatge oficial? ¿Com reaccionaran Quim Masferrer i Xavier Sardà quan els digui que ja no conduirà els seus programes fent-se passar per ells? I el més important de tot, ¿riurà el públic quan el vegi a l’escenari sent simplement ell mateix?

Aquest monòleg porta l’audiència en un viatge a través de més de 50 personatges que hi són, però que no hi són. És un espectacle “inimitable” que combina humor, sàtira i música en directe. Els espectadors podran gaudir d’aquesta experiència única al Teatre Borràs del 26 d’octubre al 12 de novembre.

Pep Plaza, originari de Mataró, es va donar a conèixer per les seves intervencions al programa “Set de Nit” de TV3, on imitava figures com Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. Després es va unir a l’equip de Toni Clapés a “Versió Original” de Catalunya Ràdio i “Versió RAC1”. La seva carrera televisiva va continuar amb programes com “Homo Zapping” a Antena 3, on interpretava Jordi González, Boris Izaguirre i J.J. Santos, entre d’altres. Les seves imitacions es van popularitzar encara més en programes com “Polònia” i “Crackòvia” de TV3, on va donar vida a personatges icònics com Pep Guardiola, Jordi Pujol i Quim Monzó, entre molts d’altres. A més, ha presentat espectacles en solitari i amb música en viu, consolidant la seva posició com a talentós humorista i actor a l’escenari.

“El Substitut” marca el segon muntatge de Guerrilla Produccions en què el seu fundador i director, Quim Masferrer, no ha estat involucrat ni en l’autoria ni en la direcció de l’espectacle. Aquesta producció commemora el 25è aniversari de la companyia, anteriorment coneguda com Teatre de Guerrilla, i promet ser una experiència teatral inoblidable.

En resum, “El Substitut” promet ser una comèdia teatral fresca i emocionant que desafiarà les expectatives i portarà l’audiència en un viatge humorístic i reflexiu. Amb el talent de Pep Plaza i la direcció de Pere Anglas, aquest espectacle és una cita imprescindible en l’escena cultural de Barcelona aquest tardor.

Pánico en la Sala 323

L'exposició 'Miró-Picasso' comptarà amb més de 250 obres, exhibint peces que no s'han vist mai a Barcelona