en ,

Pignoise arriba a Barcelona i Lleida amb la seva nova gira Diversión 22

Bombai serà el grup teloner durant tota la gira

PIGNOISE anuncia avui la seva gira ‘Diversión 22’, que inclourà disset concerts a sales de les principals ciutats d’Espanya. La gira arrencarà el propvinent 20 de gener a Burgos i arribarà el 24 de març a la sala Apolo de Barcelona. L’endemà, el 25 de març, Lleida serà la seu que aculli als artistes.

El retorn de Pignoise ha estat de manera natural. Des del darrer concert que van fer no tenien clar si tornarien i molt menys plantejar-se publicar un altre disc, però quan Álvaro va deixar d’exercir com a entrenador de futbol al planter del Reial Madrid després de 6 anys, els músics van tornar a reunir-se per assajar i pujar de nou als escenaris.

La tornada ha estat gradual, pensada i assajada; només es plantejaven tornar si podien oferir uns temes que continuessin sonant Pignoise, però ara amb un so renovat, i mantenint la mateixa filosofia que els va fer tan especials, tres músics que s’ajuntaven en un garatge per assajar i compondre, cosa que segueixen fent.

I a la gira ‘Diversión22’ no podia faltar una altra de les bandes que més està fent que parlar al nostre país, Bombai. Abans que Álvaro, Pablo i Polo comencin a rugir amb els seus grans èxits i les seves noves cançons, Bombai escalfarà motors a cadascun dels concerts.

Javi, Vicente i Ramón, membres de Bombai, han estès per tot el país i per Llatinoamèrica la seva Beach Pop. Una barreja de Rock, Reggae i pop que transmet frescor i positivitat.

ARRIBAR I PLOURE ES FAN VIRALS GRÀCIES A LA SEVA NOVA CANÇÓ “PARAULES D’ANTES”

DIAMANTS, el nou disc dels Catarres