en ,

DIAMANTS, el nou disc dels Catarres

Els Catarres presentaran el seu nou disc en directe el 22 d’abril al Sant Jordi Club, la sala que va acollir el seu darrer concert

El Catarres, després de 3 anys de silenci discogràfic, publiquen el seu cinquè disc que veurà la llum a principis de l’any vinent. Diamants també és la primera cançó del disc, que va néixer durant el confinament d’una petita llavor musical de l’Èric Vergès. La lletra va anar evolucionant amb les aportacions dels tres Catarres, que van aportar textos i idees.

Musicalment parlant, Els Catarres han tingut temps per investigar. “Diamants” brilla especialment gràcies als sintetitzadors i a les atmosferes que han creat juntament amb la producció de David Rossell i les mescles de Roger Bosch. El resultat és una cançó èpica, amb una gran melodia i una tornada coral potentíssima on hi destaca la veu de la Roser Cruells harmonitzada amb la veu principal, essència de la sonoritat catarra.

La paraula “Diamant” ha resultat un concepte tan potent, que finalment Els Catarres han decidit transformar-la també en el títol del seu nou treball, el cinquè de la seva carrera, que veurà la llum a principis de l’any vinent. Els “diamants als ulls” que canta el grup d’Aiguafreda simbolitzen les coses senzilles, com les mirades vidrioses carregades de sentiments. La vida ens va explicant de mica en mica, que les coses senzilles, sense valor material aparent, solen ser les més precioses. I aquest concepte abraça a la perfecció la idea essencial de les noves cançons. Parlen de la muntanya russa emocional que suposa el fet de viure.

Pignoise arriba a Barcelona i Lleida amb la seva nova gira Diversión 22

Pánico en la Sala #252 26/11/2021