en , ,

Ràdio Associa’t La Mercè 2021

més de 40 activitats que tindran lloc en equipaments també gestionats per entitats: Centre Cívic Cotxeres de Sants, Espai Jove La Fontana i Centre Cultural La Farinera del Clot.

La Festa de l’Associa’t

Barcelona és un món d’associacions i col·lectius molt divers. El teixit associatiu de la ciutat és la força transformadora de moltes persones que des de tots els barris treballen dia rere dia per fer de Barcelona una ciutat millor, més justa i humana, i en la qual els valors de l’associacionisme es facin presents.

La Festa de l’Associa’t ens apropa a la riquesa, la diversitat i la vitalitat d’aquest teixit durant les festes de la Mercè.

És un projecte del qual ja s’han fet quatre edicions i es coprodueix des de la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb totes les entitats participants, que són les que autogestionen les activitats del programa de l’Associa’t; també hi col·labora l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i altres departaments municipals.

La Festa 2021

Ofereix una programació singular coproduïda amb les associacions participants en una edició descentralitzada als barris i amb més de 20 hores de ràdio en directe retransmesa per Ràdio Associa’t.

En total s’han programat més de 40 activitats que tindran lloc en equipaments també gestionats per entitats: Centre Cívic Cotxeres de Sants, Espai Jove La Fontana i Centre Cultural La Farinera del Clot.

A més, la cultura popular serà la protagonista al parc de la Ciutadella, on l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha programat espectacles de dansa i cultures del món organitzats.

A partir del 13 de setembre podreu consultar la programació completa al web de La Mercè 21.

 

Ràdio Associa’t

24 de setembre de 2021, de 10 h a 14 h

A càrrec de Boca Ràdio i Ràdio Farró. Amb Amics dels Infants del Marroc, Progat Catalunya, Associació d’Ucraïnesos a Catalunya “Txervona Kalina” i Aster-Agrupació Astronómica de Barcelona

Emissions en directe des de Les Rambles (La Rambla, 99. Quiosc 17)

24 de setembre de 2021, de 17 h a 19 h

A càrrec de Ràdio Ciutat Vella i Ona de Sants-Montjuïc. Amb Fundació Malalts Mentals de Catalunya, Plataforma per la Llengua, Creu Roja Barcelona i Associació Superar l’Ictus.

Emissions en directe des de Les Rambles (La Rambla, 99. Quiosc 17)

25 de setembre de 2021, d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h

Les 7 ràdios associatives que participen a Ràdio Associa’t (7deRàdio, Boca Ràdio, Ona de Sants Montjuïc, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Ràdio Farró, Ràdio TriniJove) faran un programa conjunt des del Parc de la Ciutadella, en el marc del MAC (La Mercè Arts de Carrer). Amb Fundació Avismón, Sahara Dempeus, La Tutela, fundació privada catalana tutelar, Esbart Català de Dansaires, Ader-Associació de Malalts del Ronyó i Associació Superar l’Ictus.

26 de setembre de 2021, de 10 a 14 h

A càrrec de 7deRàdio i Ràdio Ateneu del Clot. Amb Recursos d’Animació Intercultural (RAI), Federación de Casas Regionales en Catalunya (FECARECAT), Associació Projecte Heart Cor Segona Oportunitat i Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.

Emissions en directe des de Les Rambles (La Rambla, 99. Quiosc 17)

Panico en la Sala #245 01/10/2021

Pánico en la Sala #246 15/10/2021