en

“The Man Who Sold the World” Resucita l’Esència de David Bowie al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

Un Homenatge Épic al Camaleó del Rock: Concert de THE MAN WHO SOLD THE WORLD el 21 de Desembre a les 21:00 hores

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona acollirà una nit màgica el proper dijous, 21 de desembre, a les 21:00 hores, amb el concert tribut de THE MAN WHO SOLD THE WORLD, interpretant els èxits atemporals de l’ícone del rock, David Bowie.

Explorant la Genialitat de Bowie

THE MAN WHO SOLD THE WORLD no només ofereix una interpretació magistral del variat repertori de David Bowie, sinó que també captura l’ànima inquieta del músic britànic. Des del Ziggy Stardust fins a l’elegància del Duc Blanc, la banda rendeix homenatge a les diverses facetes de Bowie, reflectint la seva capacitat única per emocionar i provocar.

Una Proposta Artística Sòlida i Polièdrica

Bowie, camaleònic i polièdric, va explorar sense por diferents gèneres musicals, i THE MAN WHO SOLD THE WORLD captura aquest esperit en un espectacle que evoluciona amb el temps. Des del folk al rock progressiu, el concert promet una experiència completa, destacant la personalitat irresistible i recognoscible de Bowie.

Un Repertori Inoblidable

El repertori inclou els clàssics immortalitzats en la cultura pop, com “Heroes”, “Rebel Rebel”, “Space Oddity”, “Let’s Dance”, “The Man Who Sold The World” o “Starman”. Prepareu-vos per una nit plena de música, emoció i reverència a un dels grans visionaris del rock.

Festes de Nadal al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

El concert de THE MAN WHO SOLD THE WORLD és part d’una programació especial de festes al Teatre Cúpula Arenas Barcelona. Amb altres espectacles com OLIVER TWIST, shows tributs, sessions d’El Bingo Musical, i altres actuacions, el teatre ofereix una varietat d’opcions per a gaudir de les festes nadalenques.

Entrades i Més Informació

Les entrades ja estan a la venda a https://teatrecupulaarenas.com/. Aprofiteu aquesta oportunitat única per reviure la música de Bowie i experimentar una nit inoblidable al Teatre Cúpula Arenas Barcelona.

ABBA THE NEW EXPERIENCE Amb un Concert Festiu al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

Forever Joves T-14 P-13