en

ABBA THE NEW EXPERIENCE Amb un Concert Festiu al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

La millor banda tribut a Abba, ABBA THE NEW EXPERIENCE, encapçalarà una festa-concert inoblidable el 31 de desembre a les 22:30 hores al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona es vesteix de festa per acomiadar l’any amb un espectacle musical excepcional el proper 31 de desembre. A les 22:30 hores, ABBA THE NEW EXPERIENCE, reconeguda com una de les millors bandes tribut a Abba, farà vibrar l’escenari amb una festa-concert plena d’energia i ritme.

Festa-Concert Amb ABBA THE NEW EXPERIENCE

El públic tindrà l’oportunitat d’iniciar el 2024 amb una experiència única, envoltat de l’escenari més elevat de la ciutat, al Teatre Cúpula Arenas Barcelona. Amb cava i cotilló, la festa-concert serà una celebració vibrant i divertida que capturarà l’esperit festiu de Cap d’Any.

ABBA THE NEW EXPERIENCE presentarà EVOLUTIONS, el seu nou espectacle carregat de temes clàssics d’Abba. Després d’haver homenatjat l’icònic quartet suec en escenaris de prestigi com el Festival de Pedralbes, l’Estadi Olímpic de Barcelona i el Palau de la Música Catalana, aquest concert promet ser encara més visual, emocionant i amb més ànima ABBA.

Una Nit Màgica amb les Melodies Addictives d’ABBA

Les melodies addictives d’ABBA han deixat una empremta indeleble en la memòria col·lectiva, impregnant de màgia les dècades dels 70 i 80. Aquesta proposta musical única permetrà als assistents reviure els temes més icònics del quartet suec en un ambient festiu i ple d’alegria.

Entrades i Informació Detallada

Les entrades per a aquesta festa-concert especial ja estan a la venda a través de https://teatrecupulaarenas.com/. És l’oportunitat perfecta per a aquells que desitgen començar l’any amb música, alegria i la màgia intemporal d’ABBA. Per a més informació sobre altres espectacles durant les festes de Nadal, podeu consultar el lloc web oficial del Teatre Cúpula Arenas Barcelona.

Una Nit Èpica amb Queen i U2: Concert Solidari de ‘RockPelsXuklis’

“The Man Who Sold the World” Resucita l’Esència de David Bowie al Teatre Cúpula Arenas Barcelona