en ,

“THE ROCKY HORROR SHOW”: Un Musical Mític Celebra el seu 50è Aniversari a Barcelona

El llegat teatral de Richard O’Brien s’estrena al Teatre Coliseum amb una producció especial commemorant cinc dècades d’èxit.

Rocky Horror Show 2022 - Stephen Webb as Frank N Furter, Haley Flaherty as Janet, Richard Meek as Brad, Ben Westhead as Rocky, Darcy Finden as Columbia, Reece Budin, Fionán O'Carroll, Stefania Du Toit and Jessica Sole as The Phantoms

Barcelona se converteix en el punt de partida de la gira europea especial de “THE ROCKY HORROR SHOW”, un musical que ha deixat petjada en la cultura pop. Del 24 d’octubre al 5 de novembre, el Teatre Coliseum acollirà aquesta celebració teatral, oferint una experiència única que combina ciència-ficció, comèdia i participació del públic.

Un Retorn Triomfal
Barcelona serà la primera ciutat d’aquesta gira europea especial, fent-la única a Espanya. L’elenc d’aquesta producció inclou a Kristian Lavercombe, que ha interpretat més de 2.200 vegades el paper de Riff Raff a Londres. El públic barceloní tindrà l’oportunitat de gaudir d’aquesta producció amb actors internacionals en un escenari mític.

50 Anys d’Èxit
“THE ROCKY HORROR SHOW” es va estrenar al Royal Court Theatre el juny de 1973 i s’ha mantingut com un dels musicals contemporanis més longeus, amb més de 30 milions d’espectadors a tot el món i traduït a 20 idiomes. La història segueix a dos joves, Brad i Janet, que viuen una aventura inoblidable quan es queden atrapats en una misteriosa mansió.

Una Experiència Inoblidable
Amb 15 actors i música en directe de The Rocky Horror Band, aquest musical és una autèntica festa teatral. El públic pot unir-se a la diversió, vestir-se amb disfresses extravagants i cantar les cançons més icòniques com “Sweet Transvestite,” “Damn It Janet,” i “Time Warp.”

Una Nit de Cultura i Diversió
“THE ROCKY HORROR SHOW” ha estat interpretat per estrelles com Susan Sarandon, Russel Crowe, Tim Curry, Jason Donovan i Meat Loaf. Aquest musical continua atraient noves generacions de fans i ha deixat un llegat durador en la cultura popular.

Les entrades per a aquest espectacle ja estan disponibles al lloc web de BALAÑÁ EN VIU, la nova marca d’espectacles en viu del Grup Balañá, una empresa cultural reconeguda a Barcelona. No et perdis aquesta oportunitat de ser part d’una celebració única a la Ciutat Comtal i uneix-te a la festa de “THE ROCKY HORROR SHOW.” Prepara’t per a una experiència teatral inoblidable!

Xarxa de Mat #255 26/09/2023

El Centre de les Arts Lliures de Barcelona Presenta la Temporada 23/24: Un Espai per a l’Experimentació i la Creació