en ,

Tornen les pallasses a Barcelona amb ‘Si tu te’n vas’ el nou espectacle de Pepa Plana

L’obra ens vol fer reflexionar sobre què es deixa quan un marxa i alhora és una revisió de les injustícies actuals com ara les guerres

El Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa, estrena el 13 de gener el nou espectacle de la coneguda companyia de clown Cia. Pepa Plana, Si tu te’n vas. Es podrà veure fins al 30 de gener i compta amb un repartiment de luxe: Pepa Plana (autora, directora i intèrpret), Nan Valentí (també autor, director i intèrpret) i Lola González (intèrpret).

Si tu te’n vas, és la història de tres pallasses que es troben en un camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten El nou espectacle de la reconeguda companyia de pallasses Cia. Pepa Plana torna a Barcelona després de la gira amb el seu darrer espectacle Veus que no veus per Catalunya i Espanya.

A Si tu te’n vas, tres pallasses ens obren les tres finestres de l’edifici on viuen per explicar-nos les seves històries personals. Tot canvia quan la casa s’ensorra, és la guerra! I si això fos un joc?, tu què faries? Les tres pallasses: la Blanca, l’Augusta i la Contra Augusta, ens faran riure i divertir-nos vivint en les històries que s’han explicat als contes i utilitzant números de pallassos antics per reafirmar la seva voluntat de ser còmiques.

L’obra ens vol fer reflexionar sobre què es deixa quan un marxa i alhora és una revisió de les injustícies actuals com ara les guerres. Les tres intèrprets volen tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.

La sala Apolo acollirà el disc Around The Christmas Tree a benefici de CODESPA.

Pánico en la Sala #255 17/12/2021