en

La sala Apolo acollirà el disc Around The Christmas Tree a benefici de CODESPA.

El disc combina originals i nadales internacionals i compte amb la col·laboració destacada d’Andrea Motis.

Després de l’èxit discogràfic del seu primer treball plegats, reeditat recentment en vinil per SATÉLITE K, Ignasi Terraza & Randy Greer presenten un nou àlbum en el qual s’alternen originals nadalencs de Terraza i Greer, amb nadales internacionals com Jingle Bels, Let Snow o Fum, fum fum, en temes d’Ignasi Terraza, amb un tractament molt personal, que ens diuen coses com: “El meu desig per aquest Nadal, és poder-lo celebrar plegats amb els amics, poder abraçar-nos, Només confinament per ara”. O en altra cançó, recordant un vell romanç a Barcelona en aquestes dates, que “El temps de Nadal a Barcelona serà sempre per a tu i per a mi, un temps per l’amor”.

La música, jazz de dalt a baix, està inspirada en els trios de Nat King Cole amb un aire marcadament ètnic a través de l’ús de la percussió, amb un caràcter melòdic sempre present i una força rítmica que ens fa bellugar en la cadira quan comencem a sentir-lo.

El disc combina dues formacions: en la primera Randy Greer i Ignasi Terraza apareixen amb el suport d’Esteve Pi a la bateria i Horacio Fumero al contrabaix, i en la segona, trobem als dos leaders amb una formació típica dels grups de Nat Cole, amb Josep Traver a la guitarra, Horacio Fumero al contrabaix i en alguns temes les congues cubanes d’en Yonder de Jesús.

També inclou dues col·laboracions vocals excepcionals: el duet vocal d’Andrea Motis i Randy Greer, en dos originals destacats de Terraza –”No more lockdown for now” i “Waltzing around the Christmas tree”-; i el duet amb la misteriosa cantant MG en una curiosa versió del clàssic Jingle bels.

Un disc que, ben segur ens endolcirà aquest Nadal mentre escrivim als reis d’orient compartint el nostre principal desig enguany: “No more lockdown”, i que passi de pressa.

Atorgats els premis Arc 2021

Tornen les pallasses a Barcelona amb ‘Si tu te’n vas’ el nou espectacle de Pepa Plana