en ,

TUELF POINTS, el musical més eurovisiu, aterra al Teatre Borràs de Barcelona

De divendres a diumenge fins al 30 de juliol al Teatre Borràs

Prepareu-vos per al estrena de TUELF POINTS, el musical més eurovisiu, amb els grans èxits d’Eurovisió, creat per Dídac Flores. L’espectacle tindrà lloc el divendres, 7 de juliol, a les 23:00 hores al Teatre Borràs de Barcelona.

Després del seu èxit al Teatre Gaudí, TUELF POINTS fa un salt espectacular al Teatre Borràs, on estarà en cartell de divendres a diumenge fins al 30 de juliol. Amb una posada en escena encara més impressionant, l’espectacle de 80 minuts presenta més de 80 èxits del famós concurs musical europeu. El públic podrà gaudir de clàssics estimats d’Eurovisió com “Waterloo,” “La La La,” “Euphoria,” “Yo soy aquel,” “Rise Like a Phoenix,” “Vivo Cantando,” “Eres tú,” “Bailar Pegados,” “Arcade,” “Fly on the wings of love,” “Nel Blu di Pinto di Blu,” “Dime,” “Save Your Kisses for Me,” i “Europe’s living a celebration.”

Laura Daza (The Wild Party, Dies Normals, El Despertar de la Primavera), Xavi Duch (Sugar, Spamalot, Hair), Marc Pociello (Tick Tick… Boom!, La Tienda de los Horrores, El Màgic d’Oz), Esther Peñas (Las Chicas del Coro, Fama, Grease, el musical) i el mateix Dídac Flores (Grease, Fama), acompanyats pels swings Carles Pulido i Aina Tro, són els actors encarregats de portar a escena aquest espectacle divertit i virtuós amb música i veus en directe.

“És un concert teatralitzat amb una dramatúrgia molt treballada”, explica Dídac Flores, qui avança que l’obra recorda les actuacions més conegudes d’Eurovisió, però també altres que no ho són tant i seran “un petit regal per als eurofans”. A més, l’espectacle compta amb col·laboracions virtuals d’artistes que han pisat l’escenari del mític festival, com Nina, Ruth Lorenzo o Miki Núñez.

TUELF POINTS és una creació de Sort en Mi Vida, productora liderada per Dídac Flores i Marc Flynn que es caracteritza per la seva versatilitat artística i ganes d’explorar nous terrenys: des de Barcelona 24h, musical fresc i jove amb nominacions als Premis Butaca 2021, a La Vida en pedaços, un musical dramàtic amb autèntics reptes interpretatius i els recitals tribut com Desde mi ventana.

Juntament amb Karen Gutiérrez ja van trobar la recepta de la diversió amb Lo tuyo y lo mío, 75 cançons en 75 minuts. I, seguint aquest plantejament, ara arrisquen amb un concert teatralitzat fresc i divertit per a continuar deleitant el públic amb la música, el clar punt fort de l’equip.

Les entrades de TUELF POINT estan disponibles a: www.balanaenviu.com/espectaculo/tuelf-points

Pánico en la Sala 317

Pánico en la Sala 318