en

Txenia Emociona amb el Llançament de ‘No Vull Caure en l’Amor’, un Avançament de l’Àlbum ‘Paradigma

L’artista emergent catalana, Txenia, revela la seva vessant més tendra amb una balada profundament emotiva sobre l’amor i la superació personal

Txenia, la talentosa artista emergent catalana, presenta amb emoció el seu últim senzill, “No Vull Caure en l’Amor”. Aquesta balada melangiosa, que és el tercer avançament del seu pròxim àlbum “Paradigma”, reflecteix la seva habilitat única per connectar amb l’audiència a través de temes profunds i autèntics.

La cançó parla de la complexitat d’enfrontar els propis sentiments i superar els dolors passats. Amb la seva veu penetrant i estil musical distintiu, Txenia crea una experiència musical que ressona amb autenticitat i emoció. El senzill, produït per Sergi Perez Berk, destaca per la seva expressió artística genuïna i la capacitat de Txenia per explorar els matissos de l’amor i la superació personal.

Txenia va captivar l’audiència en el seu concert de presentació a la Sala Mirona, omplint l’espai amb la seva presència magnètica i la seva música enèrgica, tot i comptar amb només una cançó publicada en aquell moment.

Aquest nou pas de Txenia a la música catalana destaca per les lletres profundes, la producció excepcional i les melodies envolvent de composició pròpia. L’àlbum “Paradigma” promet ser un viatge íntim que reflecteix l’essència autèntica de Txenia i transmet un missatge profund de transformació i evolució personal.

L’artista, amb una presència destacada en diversos àmbits artístics com el teatre, aporta una perspectiva única al món de la música catalana. Amb la seva autenticitat i talent, Txenia es consolida com una veu emergent amb un potencial significatiu, deixant els oients anticipant amb entusiasme el seu àlbum complet “Paradigma”.

 

LOVE LOVE LOVE: Un Espectacle Musical i Teatral que Enamorarà Barcelona aquest Nadal

SUM: Voluntaris Contra la Desinformació