en

LOVE LOVE LOVE: Un Espectacle Musical i Teatral que Enamorarà Barcelona aquest Nadal

Jose Corbacho i Ramon Gener Presenten un Viage Musical pel Cor de l’Amor, Amb Més de 50 Músics en Escena i Hits de Totes les Èpoques

Aquest Nadal, la ciutat de Barcelona es prepara per acollir l’espectacle musical i teatral “LOVE LOVE LOVE,” conduït per dos talents excepcionals, Jose Corbacho i Ramon Gener. Amb més de 50 músics en escena, aquesta producció captivadora ofereix un viatge musical que abraça les peces més cèlebres de la música clàssica i els grans èxits de la música moderna.

L’espectacle connecta amb les emocions del públic, convidant-lo a explorar les diverses etapes de l’amor amb humor, ritme i complicitat. La participació de l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Love Rock Band i destacats cantants com Sara Pi, Tonya Richardson, i Sebastián Ramirez, així com la col·laboració d’una soprano internacionalment reconeguda, prometen una experiència única i vibrant.

Amb obres que van des de Bach, Mozart i Beethoven fins a èxits moderns d’Elvis Presley, Amy Winehouse, Coldplay i molts altres, el repertori del musical abraça diversitat i inclou sorpreses nadalenques. Els arranjaments simfònics, creats per Marcelo Frajmowicz, el director musical, donen vida a aquest espectacle irrepetible.

Jose Corbacho i Ramon Gener, mestres de cerimònies, narren històries apassionants i moments vitals d’artistes i compositors, oferint una experiència que va més enllà de la música. Produït per Pepitos Brothers amb la col·laboració de Revital Music, l’ICEC, i el Festival Grec de Barcelona, “LOVE LOVE LOVE” promet ésser l’espectacle que captivarà i enamorarà a tots.

Les entrades ja estan disponibles a la web del Grup Balañá: Enllaç a l’Espectacle

Paritat de sexes en l’esport escolar: Desafiant estereotips per un futur més igualitari

Txenia Emociona amb el Llançament de ‘No Vull Caure en l’Amor’, un Avançament de l’Àlbum ‘Paradigma