en

Una Nit Èpica amb Queen i U2: Concert Solidari de ‘RockPelsXuklis’

Les Bandes Tribut Please i Play the Game Porten l’Emoció de Queen i U2 en un Esdeveniment Únic en Solidaritat amb AFANOC a la Sala Apolo de Barcelona

Aquest proper 27 de desembre, la Sala Apolo de Barcelona es convertirà en l’epicentre d’una experiència musical única amb el concert solidari de ‘RockPelsXuklis’. Les bandes tribut Please i Play the Game portaran als assistents a un viatge emocional a través dels grans èxits de Queen i U2, tot a benefici de l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC).

Les entrades per a aquest espectacle inoblidable ja estan a la venda a un preu de 10 euros (13 euros a taquilla) mitjançant l’enllaç https://www.notikumi.com/2023/12/27/xuklis-country-music-festival. És una oportunitat única per experimentar la màgia de dos dels grups més icònics de la història de la música en una sola nit.

Concert Solidari en Solidaritat amb AFANOC

A les 19.30 hores, les bandes tribut Please i Play the Game faran vibrar la Sala Apolo amb les melodies inoblidables de Queen i U2. Els amants de la música podran gaudir de l’energia contagiosa de Please — I Love U2, una banda tribut amb més de vint anys d’experiència que captura l’ànima de les cançons de U2 amb una posada en escena impecable.

D’altra banda, Play the Game ens transportarà al llegat de Queen amb la seva profunda comprensió de l’univers musical de la mítica banda. Temes com Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free i Somebody To Love resonaran amb força a la Sala Apolo, recordant-nos la grandesa de Queen.

Compra les Teves Entrades i Col·labora Amb AFANOC

Les entrades per a aquest esdeveniment imperdible ja estan a la venda, i pots adquirir-les a través de https://www.notikumi.com/2023/12/27/xuklis-country-music-festival per només 10 euros. Aquells que decideixin comprar-les a taquilla ho podran fer per 13 euros. Durant el concert, també tindràs l’oportunitat d’apropar-te a l’estand de marxandatge solidari de l’AFANOC i contribuir a una noble causa.

DAMA Renueva Colaboración con los Premios Feroz

ABBA THE NEW EXPERIENCE Amb un Concert Festiu al Teatre Cúpula Arenas Barcelona