en , ,

Vespres de Jazz presenta Anthus Quintet en un concert inoblidable: LOVE! Un homenatge a Nat King Cole

En el món del jazz, hi ha artistes que marquen èpoques i deixen una empremta inesborrable en la història de la música. Nat King Cole, el famós cantant i pianista afroamericà, és un d’aquests ídols eterns. La seva veu seductora, el seu carisma innegable i la seva passió per transmetre amor a través de la música el van convertir en un referent indiscutible. Avui, Anthus Quintet, una formació de músics talentosos, ens presenta el seu concert LOVE!, un homenatge vibrant a la llegenda del jazz.

Nat King Cole va ser conegut per posar amor a les seves cançons i per la seva capacitat per reunir persones de diferents raons socials i ètnies en els seus concerts en viu. Amb LOVE!, Anthus Quintet busca capturar l’essència d’aquesta icona i transmetre la mateixa emoció als oients. A través d’arranjaments únics i una combinació de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus Quintet desperta el sentiment de LOVE! en tots aquells que desitgin redescobrir el crooner afroamericà.

Anthus Quintet està format per un grup de músics talentosos, cada un d’ells aportant la seva pròpia habilitat i personalitat a l’actuació. Anthus, amb la seva veu captivadora, guiarà al públic a través d’un viatge musical memorable. Irene Reig, amb el seu saxo i flauta, aportarà una dimensió melòdica única a les interpretacions. Néstor Giménez ens deleitarà amb el seu virtuosisme al piano, mentre Miquel Casanova manté el ritme amb el contrabaix. Finalment, Andreu Moreno, a la bateria, donarà el toc de percussió que impulsa l’energia del grup. Aquest conjunt de talents assegura una nit plena de música i entreteniment de primer nivell.

El dissabte 20 de maig de 2023, Vespres de Jazz dels Lluïsos d’Horta ens ofereix una experiència musical única amb Anthus Quintet i el seu concert LOVE!, un homenatge apassionant a Nat King Cole. Aquesta nit serà plena de ritmes vibrants, harmonies exquisides.

Preu, entrada més copa de cava: Socis 10,00 € – No socis 12,00 €

Debat sobre Democràcia, Participació, Associacionisme i Comunicació de Proximitat a Barcelona

Pánico en la Sala 310