en ,

Xarxa de Mat #215 26/03/2022 – Semifinals Jornada Divisió d’Honor de la Lliga Catalana d’Esc

Si és dissabte, és dia de XARXA DE MAT!

Seguiment en directe de les semifinals i dels play-off de descens de la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana d’Escacs amb el Gran Mestre Fernando Peralta, actual campió absolut de l’Argentina i jugador del Club Escacs Valls.

Retransmissió dels matxs:

C.E. Barcelona – Colon Sabadell Chessy.

Club Escacs Barbera – Escacs Foment Martinenc.Recordeu que encara podeu entrar al sorteig del grapat de regals que ens ofereix Ajedrez21 i que teniu en una altra publicació. Entrareu al sorteig si encerteu els dos resultats dels dos enfrontaments de retransmissió. Aquesta setmana també sortegem dos llibres digitals de problemes d’escacs de tàctica, estratègia i finals gentilesa de Resourchess en Español, canal de YouTube especialitzat en escacs. Teniu fins les 16:30!

Connexions en directe:

Barcelona – Sabadell, amb el MC Juanma Sanchez i Pere Reginaldo.

Barberà – Foment Martinenc, amb Victor Pont i la MIF Patricia Llaneza.

Penya Escacs Cerdanyola – Club Escacs Gerunda, amb el MC Llàtzer Bru i Jaume Mundet.

Andorra – Salauris, amb el MF Jorge Ramírez. Ens podeu seguir en rigorós directe a partir de les 19:00 h. i fins al final de la jornada a través del 99.2 FM, del web de 7deRàdio Barcelona (http://www.7deradio.cat/) i en streaming al Facebook oficial de l’emissora, un streaming que compartirem en directe en aquest grup. També ens podeu seguir a través de chess24.es.

Podeu intervenir al Xarxa de Mat mitjançant el Twitter del programa (https://twitter.com/XarxadeMat) o comentant directament l’streaming que compartirem aquí.

Escrit per xarxademat

Xarxa de Mat #214 19/03/2022 – 9a Jornada Divisió d’Honor de la Lliga Catalana d’Escacs

Pánico en la Sala #265 1/04/2022