en ,

Roger Argemí presenta “Tant se val”: Una nova explosió musical al panorama català

L’artista igualadí, Roger Argemí, ha tornat amb força al món de la música catalana amb el llançament de la seva nova cançó, “Tant se val”. Aquest nou tema musical és tota una declaració d’intencions per part de l’artista, que pretén donar un alè fresc i renovat al panorama musical català.

Amb “Tant se val”, Roger Argemí continua trencant les barreres de la música catalana, destacant-se com un artista amb una actitud inconformista i amb la necessitat de explorar nous camins desconeguts sense por d’anar a contracorrent.

En aquesta peça musical, el talentós compositor i productor adopta un so més americà que mai, combinant el pop-rock amb sonoritats electròniques, així com els seus característics falsets, que el fan únic en el seu estil.

A més del llançament de la cançó “Tant se val”, Roger Argemí presenta també un espectacular videoclip que s’estrena simultàniament amb la cançó. Aquest videoclip promet oferir una experiència visual fascinant i es pot visualitzar en línia:

Amb aquest nou sencer, Roger Argemí inaugura una nova etapa en la seva carrera musical, que culminarà amb el llançament d’un EP al llarg d’aquest segon semestre de 2023. L’artista ja està treballant intensament en nous temes que prometen captivar i sorprendre el públic, i que s’obren amb l’estrena de “Tant se val”.

La trajectòria de Roger Argemí és imparable i ha deixat una empremta significativa en el món de la música. Amb dos discos publicats, “Un nou sentit” (Crea Music, 2016) i “Gravetat” (Crea Music, 2019), ha aconseguit donar un enfocament emocional i R&B a la música pop en català.

A més, Argemí ha col·laborat amb reconeguts artistes internacionals com el guanyador d’Eurovisió Måns Zelmerlöw i Manu Guix, i ha deixat la seva empremta en produccions audiovisuals com la sèrie “Les de l’hoquei”, emesa per TV3 i Netflix, amb la seva cançó “Ara te’n vas”.

La seva implicació en projectes solidaris també és destacable, ja que ha format part del disc de La Marató de TV3 i ha representat l’idioma català en el festival Liet International, l’Eurovisió de les llengües minoritàries.

Paral·lelament a la seva pròpia carrera, Roger Argemí s’ha guanyat un nom en la indústria musical nacional i internacional, havent compost i produït cançons per preseleccions d’Eurovisió, per la generació d’artistes d’Eufòria i OT 2020, així com per artistes com Piso 21, 31 FAM, Rosa López, Gisela i Dyango, a més de diferents boybands japoneses.

Recentment, l’èxit d’Argemí l’ha portat a fitxar com a autor per una de les multinacionals més importants del món, Sony Music Publishing. Aquest acord confirma el seu talent i la seva influència en el panorama musical actual.

Amb el llançament de “Tant se val” i les emocionants novetats que vindran en el seu proper EP, Roger Argemí demostra una vegada més la seva capacitat de sorprendre i captivar els oients, consolidant-se com un dels grans referents de la música catalana actual.

Pánico en la Sala 312

Els Bombers de Barcelona despleguen un dispositiu de reconeixements diaris i actuen en casos de prealerta per mantenir l’entorn segur