en

Lorena Gómez Deslumbra a Sevilla en l’Inici de la Gira ‘Me vuelvo a la vida’ Amb Vistes a Barcelona

La talentosa cantant inicia la seva gira amb una actuació aclamada a l’Auditori Nissan Cartuja, anticipant un espectacle inoblidable a Barcelona

La gira nacional de Lorena Gómez va començar amb una explosió de talent i energia a l’Auditori Nissan Cartuja de Sevilla el passat 4 de novembre, captivant l’audiència amb la seva veu i carisma inigualables. Acompanyada de la seva banda femenina, la cantant va donar vida a les cançons del seu recent àlbum, “Me vuelvo a la vida”, amb una actuació que ha estat aclamada com una obra mestra musical.

Lorena Gómez, que ha assolit el top 6 de vendes nacionals amb el seu nou àlbum, ha demostrat ser una força imparable en el món musical actual. Després d’aquest èxit rotund a Sevilla, les expectatives per a les properes parades, incloent-hi Barcelona el 18 de novembre, estan per les núvols.

El públic barceloní pot esperar una nit màgica, ja que Lorena Gómez portarà el seu espectacle vibrant a L’Auditori de Barcelona. Després del triomf a Sevilla, on va posar de manifest la seva força i talent, la cantant promet oferir una actuació encara més intensa a Barcelona, una ciutat que sempre ha aplaudit la seva presència amb entusiasme.

Les entrades per a aquesta parada imperdible ja estan disponibles al lloc web oficial L’Auditori https://www.auditori.cat/ca/esdeveniment/lorena-gomez/. No deixis passar l’oportunitat de ser part d’aquest espectacle excepcional, on la música i l’art es fusionaran per crear una experiència que perdurarà en la memòria del públic. La gira “Me vuelvo a la vida” de Lorena Gómez és molt més que un concert; és una celebració de la vida, la música i la passió compartida amb els seus fans.

Vida Festival 2023: James Blake i Noves Estrelles Conviden a una Experiència Única

El FlamenGi Obre Amb Força la seva 5a Edició a Girona amb Actuacions Destacades i una Exposició Innovadora