en

Els Acústics de 7deRàdio – Guille Ogayar

Avui, al programa “Els Acústics de 7deRàdio,” tenim l’oportunitat de gaudir de l’actuació en directe de Guille Ogayar. Guille Ogayar és un cantautor de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, que està llançant el seu nou treball titulat “A contraluz.” Aquest treball ha estat apadrinat per Antonio Orozco, qui el va descobrir de manera casual durant un concert.

La passió de Guille Ogayar per compondre i escriure música es remunta als seus 14 anys, quan va estalviar prou diners per comprar la seva primera guitarra. Des de llavors, Ogayar ha treballat constantment en la seva carrera com a cantautor humil i compromès. Les seves cançons aborden temes amb els quals molts de nosaltres ens identifiquem, i són històries extretes del seu cor que comparteix amb el públic a través de petites joies musicals.

Aquest programa ha ofert una oportunitat única per gaudir de l’actuació en directe de Guille Ogayar i conèixer-lo millor mitjançant una breu entrevista. La seva música i la seva narrativa personal han estat el focus d’aquesta experiència musical enriquidora que segurament ha captivat als amants de la música.

Els Acústics de 7deRàdio – Rapsusklei

Els Acústics de 7deRàdio – Tòfol Martínez