en

Els Acústics de 7deRàdio – Tòfol Martínez

Avui a “Els Acústics de 7deRàdio,” hem tingut l’oportunitat de gaudir d’una actuació en directe de Tòfol Martínez. Tòfol Martínez, nascut a Sabadell el 1979, és un músic i guitarrista que ha explorat diversos gèneres musicals al llarg de la seva carrera.

Des de les seves primeres exploracions amb el piano i la guitarra clàssica fins a la seva immersió en el blues, Tòfol ha dedicat la seva vida a la música. Ha estudiat en diverses escoles i amb professors reconeguts, i ha compartit escenari amb artistes com Antonio Orozco.

El seu àlbum “Hallelujah” va marcar un retorn a les arrels del blues, i posteriorment va continuar explorant altres gèneres com el pop/rock. Les seves cançons, com “La Llave,” “Carta de Amor,” i “Ningún Reproche,” reflecteixen una varietat d’influències musicals, incloent-hi el blues i ritmes melòdics.

Aquesta ha estat una oportunitat única per gaudir de l’actuació en directe de Tòfol Martínez i conèixer millor la seva música i trajectòria. Esperem que hàgiu gaudit d’aquest programa.

Els Acústics de 7deRàdio – Guille Ogayar

Els Acústics de 7deRàdio – Sergio Vellido