en

Gerard Borrell fa saltar l’audiència amb CHOF TALENT al Golem’s Teatre

Després de sis temporades d’èxit amb The Big Bang Tontery, el showman català Gerard Borrell arriba al Golem’s Teatre de Barcelona amb un nou espectacle que promet agitar les ones televisives.

El Golem’s Teatre de Barcelona s’il·luminarà amb un espectacle de màgia, humor i audàcia quan Gerard Borrell, conegut pel seu èxit anterior, The Big Bang Tontery, estreni CHOF TALENT el proper 30 de novembre a les 21:30 hores.

Amb un estil gamberro i provocador, Borrell transporta la seva irreverència al món de la televisió en aquest nou show titulat “Tonteries magicómiques en prime time”. Després de 6 temporades consecutives en cartell amb el seu espectacle anterior, CHOF TALENT promet ser una nova odissea de rialles i sorpreses per als espectadors.

L’espectacle, que revela en 4K un “trauma” de Borrell que ve de lluny, és un viatge a través del seu somni frustrat d’ésser presentador de televisió des de la infància. L’artista, amb el seu desvergonyiment característic, porta al públic a través de diferents formats televisius, des de concursos fins a realities, tot mentre es desencadena una tempesta de màgia i conya que promet deixar el públic amb una experiència inoblidable.

Amb l’escenari com a seu de llibertat sense prejudicis, Borrell guia l’espectador a través d’una odissea televisiva única, desafiadora i, sobretot, divertida. El showman, comparat a vegades amb Isabel Gemio per la seva interacció amb l’audiència, demana als espectadors que participin al més pur estil de “¿Qué apostamos?”.

Gerard Borrell, qui va pujar per primera vegada a un escenari a l’edat de sis anys, segueix seduint l’audiència amb la seva versatilitat artística, que va des de la màgia fins al cabaret i la comèdia. Les entrades per a CHOF TALENT ja estan a la venda a través del lloc web oficial de Gerard Borrell, www.gerardborrell.com.

Amb aquesta estrena, Barcelona es converteix en el punt de partida d’una nova aventura televisiva que promet captivar i entretenir, consolidant Gerard Borrell com un dels noms més destacats de l’entreteniment en viu a Catalunya.

Forever Joves T14 – P8

Vida Festival 2023: James Blake i Noves Estrelles Conviden a una Experiència Única