en

Vida Festival 2023: James Blake i Noves Estrelles Conviden a una Experiència Única

Descobreix l’eclecticisme musical al 10è Aniversari del Vida Festival amb James Blake, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, pablopablo i Adiós Amores

En el marc de l’aniversari del Vida Festival, l’anticipació creix amb l’esperat anunci del cap de cartell James Blake. Aquest ícone musical britànic, conegut per la seva influència innovadora, encapçalarà l’esdeveniment amb un espectacle que promet transcendir fronteres sonores.

Amb una carrera eclèctica, James Blake ha demostrat ser un mestre de la seva art, fent-se un lloc tant en la música experimental com en el panorama pop. El seu últim àlbum, que es presentarà en aquesta ocasió, és una obra mestra que fusiona la profunditat lírica amb melodies evocadores.

Acompanyant aquest fenomen musical, el Vida Festival ha afegit altres estrelles emergents. Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, amb la seva singular fusió de rock i psicodèlia, promet una actuació que captivarà els oïdors amb la seva energia enèrgica i inconfusible.

pablopablo, guanyador de dos premis Latin Grammy, presenta una nova etapa en la seva carrera, explorant la guitarra com a eina principal per a la creació de cançons intenses. Adiós Amores, el secret millor guardat del pop nacional, transportarà els espectadors a un viatge melòdic amb les seves melodies yeyés, psicodèlia i tocs de copla espanyola.

L’eclecticisme d’aquest cartell promet una immersió musical completa al cor de la natura al Vida Festival. Les entrades per a aquest esdeveniment excepcional ja estan disponibles a www.vidafestival.com, oferint als amants de la música l’oportunitat de ser part d’una celebració única. No deixis passar aquesta oportunitat de viure una experiència sonora extraordinària.

Gerard Borrell fa saltar l’audiència amb CHOF TALENT al Golem’s Teatre

Lorena Gómez Deslumbra a Sevilla en l’Inici de la Gira ‘Me vuelvo a la vida’ Amb Vistes a Barcelona