en

Gerard Borrell prorroga fins a l’abril l’èxit de CHOF TALENT al Golem’s Teatre de Barcelona

El showman barceloní conquista el públic amb la seva combinació única de màgia i comèdia televisiva

Després de penjar el cartell de SOLD OUT en diverses funcions al Golem’s Teatre de Barcelona, Gerard Borrell, el carismàtic showman, decideix prorrogar fins a finals d’abril l’exitós espectacle CHOF TALENT – Tonterías magicómicas en prime time.

Des de la seva estrena el passat mes de novembre, el públic del Golem’s Teatre s’ha rendit a l’esperit enginyós i divertit de CHOF TALENT, omplint les sales i esgotant les localitats en múltiples ocasions. Gerard Borrell, reconegut per èxits anteriors com The Big Bang Tontery, ha captivat una vegada més l’audiència amb aquesta nova proposta que combina màgia, comèdia i una sàtira ingeniosa del món de la televisió.

Amb CHOF TALENT, Borrell transporta el seu estil irreverent i provocador al terreny televisiu, explorant diversos formats de programa -des de concursos fins a realities- amb l’objectiu de trobar el format ideal que encaixi amb la seva personalitat. Amb la seva habitual desvergonya, Borrell guia els espectadors a través d’una experiència única i entretinguda, fent-los participar al més pur estil de ¿Qué apostamos?

Gerard Borrell, que va descobrir la seva passió per l’escenari a una edat tendra, ha evolucionat fins convertir-se en un artista polifacètic i audaç, combinant la màgia, el cabaret, la comèdia i altres arts escèniques per crear un espectacle dinàmic i inoblidable.

Descobreix ‘OCELLS’, l’últim disc d’El Pony Pisador

Les millors versions de pop-rock a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat