en

Ja confirmats els nous participants del B•XTRA SON Estrella Galicia

Sticky M.A., Girl Ultra, Lisasinson, Paco Moreno i Maria Blaya se sumen als ja confirmats Yung Beef, Califato 3/4, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Rojuu, Cupido i Rebe.

Sticky M.A., Girl Ultra, Lisasinson, Paco Moreno i Maria Blaya són les noves confirmacions del B•XTRA SON Estrella Galicia, el cicle de concerts del Festival•B, que es celebrarà del 3 al 6 de març a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona amb una exquisida selecció del més destacat de la música independent i urbana. 

B•XTRA SON Estrella Galicia és el cicle de concerts del Festival•B. Una cita que pren el pols a la cara b de l’escena musical actual, desplegant durant la primera setmana de març en la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona els directes d’una exquisida selecció de les propostes musicals que avui en dia incendien les diverses escenes independents i urbanes.

Sticky M.A., Girl Ultra, Lisasinson, Paco Moreno i Maria Blaya són les noves confirmacions del cicle, que se sumen als ja anunciats Yung Beef, Califato 3/4, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Rojuu, Cupido i Rebe.

Festival•B s’alia d’aquesta manera amb SON Estrella Galicia, el projecte musical cerveser més consolidat del panorama després de més de 12 anys lluitant contra l’estandardització de la música. Una trobada natural nascuda de valors comuns com la diferenciació, el suport al talent o el reconeixement de l’origen per crear moments musicals memorables.

En aquesta primera edició del cicle B•XTRA SON Estrella Galicia, les actuacions es dividiran en sessions matiné, els matins del dissabte i el diumenge, i sessions de tarda durant tots els dies.

‘Sex Education Film Festival’, el festival internacional de curtmetratges sobre educació sex

DORIAN PUBLICA LA PRIMERA CANÇÓ EN CATALÀ DE LA SEVA TRAJECTÒRIA, “UNIVERSAL”, JUNTAMENT AMB