en ,

‘Sex Education Film Festival’, el festival internacional de curtmetratges sobre educació sex

Després d’una exitosa primera edició celebrada el febrer de 2021, el ‘Sex Education Film Festival’ torna a la cocapital del Vallès amb una nova mostra de curtmetratges.

‘Sex Education Film Festival’ és el festival sobre educació sexual que del 21 al 25 de febrer se celebrarà a Terrassa. Aquesta segona edició comptarà amb una trentena de projeccions cinematogràfiques de format curt dirigides tan a un públic adolescent com també adult que es podran veure al Cinema Catalunya en diferents franges horàries.

La iniciativa va néixer de l’afany d’un grup d’amics, Nadia Gumà i Ivan Albacete, que gràcies a la seva experiència en el sector de la sexualitat i l’educació, van sentir la necessitat de divulgar sobre la importància de rebre una educació sexual adequada. Per posar en relleu que aquesta mancança educativa era la causant de diversos problemes actuals, van decidir iniciar un festival que es convertís en un espai on compartir i comunicar de forma creativa sobre sexualitat. Després de tancar una primera edició, celebrada el febrer de 2021, amb més de 180 curtmetratges rebuts, 1.500 assistents i la implicació de 7 centres educatius de la ciutat, el proper 21 de febrer es donarà el tret de sortida al segon ‘Sex Education Film Festival’.

Entre els 220 curtmetratges rebuts se n’ha fet una tria de 30 que s’ha dividit en les categories Teens i Adults. Entre els seleccionats trobem títols nacionals com Antes de la Erupción, amb Roberto Pérez Toledo a la direcció i Pablo Capuz la interpretació, Elsa, d’Albert Carbó amb actors com Elisabet Casanovas, Isabel Rocatti o Vicky Luengo entre el repartiment o Silence is Recipeed que compta amb la producció del Servei LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa.

Tal i com ja va passar a l’anterior edició, aquest any el festival també compta amb peces internacionals, com és el cas de la francesa Fairycious amb Fabien Ara, o el curt d’animació suïs Dans La Nature de Marcel Barelli. A més, enguany, un jurat format per cinc professionals del sector, no només audiovisual, sinó també especialistes en sexologia i psicologia, escolliran dues peces, una de cada categoria, que seran premiades amb 500€. Cristina Callao, Caye Casas, Dani de la Orden, Alba Povedano i Isabella Magdala són els noms dels cinc membres encarregats d’escollir els guardonats.

Pánico en la Sala #256 18/01/2022

Ja confirmats els nous participants del B•XTRA SON Estrella Galicia