en ,

Atorgats els premis Arc 2021

BAD GYAL, L’ORQUESTRA SELVATANA, EL POT PETIT, RIGOBERTA BANDINI, LA SALA BARTS I L’AJUNTAMENT DE GIRONA ENTRE ELS GUANYADORS

Aquest passat 13 de desembre s’ha celebrat la XIX edició dels PREMIS ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. L’acte ha tingut lloc a la Sala Barts de Barcelona i ha estat dirigit per l’Ivan Labanda.

Després d’una edició condicionada per les restriccions de la pandèmia, aquest 2021 hem pogut gaudir d’una gala que, a més de premiar les millors propostes del directe del nostre país, ha significat un espai de trobada d’artistes, professionals, empreses, entitats institucions públiques i mitjans de comunicació que donen vida al sector de la indústria musical en directe.

Durant l’acte també hem pogut gaudir de les actuacions de Marcel i Júlia, Tribade, Manu Guix i The Tyets.

Enguany, els PREMIS ARC 2021 han guardonat com a millor gira d’artista d’autoria pròpia a la Bad Gyal, mentre que el premi a la millor gira de grup de versions o tributs ha estat per Los 80 Principales. El reconeixement a la millor gira d’orquestra o grup de ball ha estat per l’Orquestra Selvatana. El Pot Petit s’ha endut el guardó a la millor gira d’artista o grup per públic familiar i la Rigoberta Bandini ha estat reconeguda amb el premi d’artista revelació.

D’altra banda, els premis a les millors programacions musicals han estat per l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès en el cas de teatres o auditoris i per la Sala Barts de Barcelona Arts on Stage en el cas dels espais musicals o sala de concerts. La millor programació de festivals ha estat pel Festival Cruïlla 2021 i la millor programació de festa major ha recaigut sobre l’Ajuntament de Girona per la seva Fira de Sant Narcís.

Finalment, el premi al millor periodista o programa musical ha estat compartit per Consol Saenz i la Maite Sadurní.

Podem considerar aquesta XIX edició dels PREMIS ARC com la de més èxit de participació, ja que s’han presentat 170 candidatures per les 10 categories establertes amb el que podem afirmar que s’ha duplicat la participació.

Confirmats una vintena d’artistes al FESTIVAL STRENES

La sala Apolo acollirà el disc Around The Christmas Tree a benefici de CODESPA.