en ,

L’Ajuntament treballa perquè el Tour de França surti de Barcelona

Barcelona s’apropa cada vegada més a acollir el prestigiós Grand Départ del Tour de França. Aquest matí, Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, i David Escudé, regidor d’Esports, s’han reunit amb Christian Prudhomme, director del Tour de França, per analitzar les opcions de fer la sortida de la competició ciclista des de Barcelona en el proper mandat.

La ciutat ja ha acollit en diverses ocasions alguna etapa del Tour de França, l’última fa 13 anys en la edició de 2009. Però aquesta no seria la primera vegada que Barcelona seria l’escenari d’un gran esdeveniment esportiu, ja que la ciutat va ser seu del Mundial de Futbol de 1982 i dels Jocs Olímpics de 1992.

El primer tinent d’alcaldia ha afirmat que Barcelona pot convertir-se en “una de les úniques ciutats del món en acollir els principals esdeveniments esportius mundials” i que aquesta aposta dona continuïtat a la feina duta a terme els darrers anys per a recuperar l’esperit que va permetre obrir-se al món gràcies a les grans cites esportives.

Això s’emmarca en el compromís de la ciutat amb el ciclisme, i és que aquest anunci de les negociacions amb el Tour es produeix precisament un dia després de la presentació del recorregut de La Vuelta 23, que aquest any sortirà de Barcelona.

ELS CATARRES i LA FÚMIGA composen i graven junts "CANÇONS D'AMOR"

Estela estrena la cançó "Qui ens ho diria"