en ,

ELS CATARRES i LA FÚMIGA composen i graven junts "CANÇONS D'AMOR"

Els Catarres i La Fúmiga, dos dels grups més populars de l’escena del pop festiu català i valencià, s’han unit per a composar i produir a mitges la cançó “Cançons d’amor”. El resultat és un hit que neix del respecte i l’admiració de les dues formacions que han volgut rendir plegades un homenatge a les seves cançons més conegudes fent un collage amb alguns dels fragments més icònics. Com ells mateixos expliquen: “L’amor va de sentir-se estimat i fer-ho amb força, de cuidar-se i de sentir-nos a prop. D’això parlen les cançons. També les nostres. Cada lletra conta una història i totes a la vegada. Hem jugat amb les nostres cançons per tal de construir-ne una. La que parla de nosaltres i de vosaltres. De les frases que ens han acompanyat durant molt de temps i que ara inicien un camí juntes: “Cançons d’amor”.

La producció de la cançó també ha estat a mans dels seus dos equips habituals. Per un costat, Atomic Studio de Mark Dasousa a Ondara (Alacant), per l’altre, els estudis de Can Pardaler de David Rosell a Artés (Bages). No és, doncs, una simple col·laboració, sinó una experiència singular i enriquidora que els ha permès crear una cançó des de zero, pactant i consensuant tots els processos de so, estil, arranjaments…

El videoclip que acompanyarà “Cançons d’amor”, ha estat dirigit per Helga Ambak i realitzat per Buffet Visuals, explica la història de tres persones que es troben amb Els Catarres i La Fúmiga i passen el dia plegats, compartint la gravació de la nova cançó i creant una nova experiència compartida. Una connexió directe, propera, agraïda i carregada de respecte i estima.

Segur que hi ha moltes més històries d’amor que persones. La d’Els Catarres i La Fúmiga ha estat de les d’amor a primera vista. Que hagin coincidit en l’espai-temps ha estat un regal que els ha convertit ja en família. Una llavor amb forma de diamant.

ESCOLTA LA CANÇÓ AQUÍ

La Inesperada, el festival de cinema que reivindica l'experiència cinematogràfica enfront d'internet

L’Ajuntament treballa perquè el Tour de França surti de Barcelona