en

QUEEN FOREVER: Un Viatge Èpic als Clàssics de Queen al Teatre Cúpula Arenas

El millor Queen després de Queen arriba a Barcelona amb QUEEN FOREVER per recrear la màgia dels clàssics en un concert inoblidable

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona acollirà el 29 de desembre, a les 21:30 hores, una nit èpica amb QUEEN FOREVER, considerat el millor tribut a Queen després de Queen mateix. El grup mallorquí, aclamat per la crítica i amb centenars de milers de fans, promet una experiència única, transportant l’audiència a l’època daurada de la mítica banda britànica.

Aquesta actuació no és només un concert; és un viatge en el temps. QUEEN FOREVER ha capturat amb precisió l’esperit de Queen, oferint una reproducció tan autèntica que els fans es sentiran com si estiguessin en un dels icònics concerts de la banda. Amb detalls d’escenari impecables i una interpretació excepcional, el grup recrea la màgia de Live Aid, el Live at Wembley i altres èpoques mítiques de Queen.

El concert de QUEEN FOREVER forma part d’una programació especial de Nadal al Teatre Cúpula Arenas, que inclou una àmplia gamma d’espectacles tributs, com ara ABBA THE NEW EXPERIENCE i GREG MILLER – Elvis Presley. Amb entrades disponibles a https://teatrecupulaarenas.com/, aquesta és una oportunitat única per als fans de Queen de viure una experiència musical inoblidable.

Pánico en la Sala 333

HE MORT EL POP: Una Comèdia Irreverent que Ressuscita Guimerà amb Humor