en ,

"Rikiti" de Mama Dousha, la Cançó Més Buscada a Shazam a Catalunya

https://www.youtube.com/watch?v=QUVjLY4y48s
Després de dues setmanes al Top 10 de les cançons més buscades a Catalunya a Shazam, “Rikiti” de l’artista barceloní Mama Dousha ha assolit el número 1. A més, “Rikiti” s’ha convertit en una de les cançons més escoltades a les principals emissores de ràdio musical a Catalunya.

Shazam és l’aplicació més utilitzada per identificar cançons en el moment en què sonen, amb 225 milions d’usuaris mensuals, i rarament les cançons en català entren al Top 10 de les més buscades.

El barceloní aviat llançarà un EP titulat “Segur que m’equivoco”, que presentarà en directe el 15 de desembre a la Sala 3 de Razzmatazz.

Després de dues setmanes al Top 10 de les cançons més buscades a Catalunya, “Rikiti” de Mama Dousha, un artista barceloní, ha arribat a la cima de la llista. La cançó, que està cantada en català, és una de les més populars a les principals emissores de ràdio musical a Catalunya. Això no és sorprenent, ja que la cançó és un èxit que no deixa de sumar reproduccions. Si encara no l’has escoltat, pots fer-ho aquí.

Mama Dousha és el nom artístic de Bruno de Fabrizzis, l’autor i intèrpret de “Rikiti”, una cançó que ha sorprès tothom per la seva original fusió de música electrònica, cançó d’autor i pop urbà, amb una lletra i un ritme molt originals. “Rikiti” ha comptat amb la producció d’Scotty DK, un dels joves productors amb més èxit de la nova escena urbana catalana.

El cantant, músic i compositor barceloní fa dos anys que va publicant cançons, com “Britney”, un altre dels seus grans èxits, que va ser remesclat i cantat per The Tyets l’estiu passat i que suma centenars de milers de reproduccions a les plataformes digitals. Durant el mes de novembre, Mama Dousha publicarà “Segur que m’equivoco”, la primera part d’un disc que es dividirà en dos EP’s. Bruno de Fabrizzis també ha estat co-presentador del programa “Les Gates” d’iCat la temporada passada.

Mama Dousha presentarà en directe l’EP “Segur que m’equivoco” el proper 15 de desembre a la Sala 3 del Razzmatazz.

L'exposició 'Miró-Picasso' comptarà amb més de 250 obres, exhibint peces que no s'han vist mai a Barcelona

La Sala Taro: El Nou Microcosmos dins de l'Ecosistema de Laura Capdevila