en , ,

Festa Suma’t 2023: El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebra el final de la temporada amb activitats lúdiques i esportives al CEM La Mar Bella. Una diada poliesportiva per a 1000 nens i joves. #FestaSuma2023 #EsportEscolar #Barcelona

Festa Suma’t 2023 el pròxim dissabte 27/05/2023 al CEM La Mar Bella

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) està preparant-se per celebrar l’esperada Festa Suma’t 2023, que marcarà el final de la temporada esportiva escolar de Barcelona. Aquest esdeveniment anual tindrà lloc el dissabte 27 de maig al CEM La Mar Bella, ubicat a l’Av. Litoral, 86.

La Festa Suma’t 2023 promet ser una jornada plena d’activitats lúdiques i esportives per a infants, joves i les seves famílies. Les activitats començaran a les 10 del matí i es prolongaran fins a les 2 de la tarda. Durant aquestes hores, els assistents tindran l’oportunitat de participar en partits, curses i lliuraments de premis, entre d’altres activitats.

El CEEB organitza la Festa Suma’t com a manera de celebrar el final de la temporada 2022-23 de les diverses disciplines esportives que ofereix durant el curs. Aquest esdeveniment és una oportunitat perquè esportistes de totes les edats puguin gaudir una vegada més de la pràctica esportiva i demostrar les seves habilitats en un ambient festiu i amistós.

Encara que està pendent de confirmació, s’espera la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Sr. David Escudé, i el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Sr. Josep March Claret. La seva assistència seria un testimoni del suport institucional a aquest esdeveniment i al foment de l’esport escolar a la ciutat.

Es preveu que més de 1.000 nens, nenes i joves participin en la Festa Suma’t 2023, omplint el CEM La Mar Bella d’energia i entusiasme. Totes les persones interessades a prendre part en aquesta diada poliesportiva són convidades a acudir al lloc a l’hora indicada i a unir-se a aquesta celebració esportiva tan esperada.

La Festa Suma’t 2023 representa una ocasió especial per a la comunitat esportiva escolar de Barcelona per retrobar-se, celebrar els èxits de la temporada i gaudir d’una jornada dedicada a l’esport i a la diversió. Amb aquest esdeveniment, el CEEB demostra el seu compromís amb el desenvolupament integral dels joves mitjançant la pràctica esportiva i la promoció de valors com l’esforç, la disciplina i la camaraderia.

Per a més informació sobre l’activitat i detalls específics de la Festa Suma’t 2023, es pot contactar amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona a través del seu web oficial o per telèfon.

Sobre el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona: El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és una institució que promou la pràctica esportiva entre els joves de la ciutat. Amb una àmplia oferta d’esports i activitats, el CEEB fomenta l’esport escolar com a eina per al desenvolupament personal i social dels estudiants, contribuint a la seva formació integral i al seu benestar.

Descobreix La Traça Cultural, un innovador projecte intercooperatiu pel Pirineu!

ARKÉ-TYPES: Un espectáculo trascendental que celebra el poder femenino y la liberación de tabúes