en ,

Descobreix La Traça Cultural, un innovador projecte intercooperatiu pel Pirineu!

Les llibreries cooperatives La Lluerna de Ripoll i El Refugi de La Seu d’Urgell presenten La Traça Cultural, un innovador projecte que té com a objectiu promoure l’accés a la cultura al Pirineu. Aquesta iniciativa es basa en la creació d’un espai virtual que actuarà com a banc de recursos i agenda cultural, connectant entitats, artistes i el públic en general. L’objectiu principal és enxarxar i promoure la col·laboració entre els diferents agents culturals del territori pirinenc.

La pàgina web de La Traça Cultural serà la plataforma principal, proporcionant un mapa interactiu amb fitxes tècniques de les entitats i artistes participants. A més, hi haurà un apartat d’agenda que mostrarà totes les activitats i esdeveniments culturals de les diverses comarques del Pirineu en un format unificat. També s’inclourà un apartat d’itineraris culturals per descobrir i explorar el ric patrimoni cultural de la zona.

En els últims mesos, les llibreries cooperatives La Lluerna i El Refugi han mantingut diverses trobades amb agents culturals de diferents comarques del Pirineu, com l’Alt Urgell, el Ripollès, la Cerdanya, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà. En les properes setmanes, tenen previst visitar més comarques per difondre la proposta de La Traça Cultural. Una d’aquestes serà el Berguedà, on es realitzarà la presentació oficial del projecte al Konvent, coincidint amb la jornada “Cultura arrelada i transformadora” que tindrà lloc aquest dissabte 27 de maig.

La presentació del projecte se celebrarà a les 17:30 hores i comptarà amb la participació de tots els membres de les dues cooperatives involucrats en el projecte: Carla Escarrà i Marta Barceló per part de La Lluerna, i Miquel Albero, Maria Giró i Pol Maese per part d’El Refugi. Prèviament a la presentació, es dedicarà mitja hora per atendre els mitjans de comunicació interessats en conèixer més detalls sobre aquesta iniciativa innovadora per fomentar la cultura al Pirineu.

THE GOURMETS VOCAL QUARTET portarà la seva barreja de gòspel i soul a 21 teatres d’ateneus

Festa Suma’t 2023: El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebra el final de la temporada amb activitats lúdiques i esportives al CEM La Mar Bella. Una diada poliesportiva per a 1000 nens i joves. #FestaSuma2023 #EsportEscolar #Barcelona