en ,

THE GOURMETS VOCAL QUARTET portarà la seva barreja de gòspel i soul a 21 teatres d’ateneus

El reconegut quartet vocal, The Gourmets, conegut per la seva captivadora barreja de gòspel i soul, està preparat per captivar el públic en 21 teatres d’ateneus arreu de Catalunya. L’anunci s’ha fet com a part del programa del 2023 organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). Les actuacions tindran lloc de juny a desembre d’aquest any.

Inspirats en la tradició del quartet jubilee i en les arrels de la música afroamericana, especialment els negro spirituals, The Gourmets Vocal Quartet s’endinsa en el gòspel i el soul, evocant l’esperit de grups llegendaris com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds i Sam Cooke & The Soul Stirrers.

El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, utilitzant les seves actuacions com a homenatge a les cançons que van ajudar milions de persones a suportar l’esclavitud, mentre transmeten missatges d’esperança i fugida cap a la llibertat.

Amb el seu so vibrant i àmplies gamma de veus, The Gourmets Vocal Quartet ha actuat en llocs prestigiosos com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, així com en diversos festivals nacionals i internacionals que abasten diferents gèneres com el gòspel, el soul, el jazz i la música religiosa. Juntament amb l’il·lusionista Sergi Buka, van crear l’espectacle Magic Gospel, un espectacle en directe per a tota la família que combina la màgia i la música amb molt d’humor.

La gira pels ateneus començarà el proper 6 de juny a la Societat Unió Gandesana (Gandesa) i continuarà per La Cumprativa de Llorenç del Penedès (17/6), Casal de Vila-rodona (8/7), Casal de Llavaneres de Sant Andreu de Llavaneres (22/7), Lliga de Capellades (29/7), El Coro de Sentmenat (9/9), Foment de Molins de Rei (10/9), Lluïsos d’Horta (30/9), Centre Catòlic de Sants (1/10), Centre Moral d’Arenys de Munt (7/10), La Cate de Figueres (8/10), Societat Coral Diadema Corberenca de Corbera de Llobregat (14/10), L’Avenç d’Esplugues de Llobregat (22/10), Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat (29/10), Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt (31/10), Centre Moral del Poblenou (4/11), Casino de Sant Andreu de la Barca (5/11), Aliança Palmarenca de la Palma de Cervelló (11/11), Orfeó Reusenc (18/11), Unió Calafina de Calaf (9/12) i el Centre de Llorenç del Penedès (10/12).

La XTAC, amb un total de 43 espais escènics corresponents a 40 ateneus arreu del país, és la xarxa de teatres més gran de Catalunya. Per aquest 2023, s’han programat una dotzena de propostes d’estils diferents, des de teatre fins a música, dansa, espectacles familiars i titelles, que realitzaran una gira amb un total de 120 representacions, a més de les 34 actuacions previstes per la producció pròpia “Un concert a la Casa Blanca”.

Monitores i monitors d’esplai reivindiquen, en la Monifesta’t 2023, la importància de l’educació en el lleure i la dificultat de dur-la a terme a causa de la precarització juvenil

Descobreix La Traça Cultural, un innovador projecte intercooperatiu pel Pirineu!